Thursday, March 22, 2007

New fren - White Pearl =)



hey dude out side there... dont be jelous becoz i have a new girl fren...
ahaha... not the special one but i hope i'll be the best fren of her.. ntah la knp kan nak kenal sgt bdk ni.. maybe dia ni bersungguh2 nak kenal dgn Nafisz kot dlm myspace... korang pun agak tahu yg Nafisz ni mmg malas nak layan bdk2 myspace yg tanya soalan yg merepek kan.. padahal semua ttg diri Nafisz dah tercatat kat depan profile tu...
im so sorry NuruL Nadiea bcoz b4 dis i tak layan u kat myspace... im really bz... i hope we will be a good frens... or maybe more than that!! ahaksz...


* Persahabatan Sejati Pasti Akan Kekal Abadi Selamanya

1 comment:

Anonymous said...

she's very pretty