Wednesday, April 11, 2007

hidup ku - Selasa 100407

Pepagi bangun tido.. Nafisz dapat mms dr abg Nazrey.. hehehe... dah 3 hari berturut2 dia send mms.. hehe.. terharu dowh dapat abg mcm dia.. caring giler dia kat Nafisz... kat bawah ni, pix yg dia send kat Nafisz...

* abg Nazrey... thanx being my god bro =)



Then... pkl 12pm mcm tu... Nafisz naik keter ronda2 nak balik Damansara... huhuk.. dalam keter sempat gak nak pose nak snap pix.. hehehe.. kat bawah ni pix kat dlm keter pagi tadi...


then... Nafisz just round area Damansara - Shah Alam.. hurm.. bosan bosan bosan... semalam ( Isnin ) Nafisz gi tambah lagi 2 pierce kat telinga.. so, sekarang piercing kat telinga nafisz skrg dah ada 3... hehe.. tgk la, dah berderet kan... mungkin Nafisz pierce sebab tension kot.. saje je nak buat keje bodoh... sekali sekala buat keje bodoh.. apa salahnye kan.. kekeke

Then.. petang dlm pukul 2pm mcm tu.. orang dari Mariana Hashim production (talent house yg nafisz pernah gi casting) call nafisz... dia suruh Nafisz gi shooting utk satu drama.. kalo tak silap nama drama tu "Cinta ..... " ahaha.. Nafisz ingat Cinta je.. hehe... diorg suruh Nafisz datang ke area Ampang Point pada hari Rabu 11 April untuk pengambaraan..
Tapi Nafisz rasa mcm nak tak nak je gi.. tapi Mr Z suruh Nafisz.. so, Nafisz gi je la.. lagipun bosan la.. tak de nak buat kan... so, saje je gi.. dapat gak income skit kan...



Then... malam ni Nafisz tak tahu nak buat apa.. just on9 masuk myspace kwn2 lama.. then tetiba rasa rindu kat kwn college Nafisz iaitu - Wan... hehe.. kat atas ni pix kitorg gi gym kat condo umah Nafisz.. walaupun org kata kita 2 org kering mcm cicak.. tapi kitorg dah berusaha bersungguh2 nak jadi gemuk.. tapi tak menjadi... tengok lah nanti, kalo Nafisz ada duit lebih skit nak beli ubat gemuk kat GNC... katanya satu botol rm250...

* apapun Wan, nanti kita gi beli eyh ubat tu... kekekek... nanti kalo aku free, nanti aku dtg umah ko tau..

so.. itu je la apa yg Nafisz buat seharian ni... tapi dalam hati ni senantisa teringat kat someone yg special dlm diri Nafisz... hurm.. hopefully dia sayangkan Nafisz... hurm...
ok la u guys... Good Night... muaxxxx




No comments: