Friday, April 13, 2007

My Life 130407

halooo... diikutkan kalendar lagi 12hari lagi besday Nafisz... heheh.. tak sabar rasanya nak jadi 19tahun... 25 April ni tak tahu la Nafisz nak celebrate besday dgn sapa... hurm...
hari ni x tau la nak tulis apa... Nafisz mcm biasa check myspace setiap hari..


-----------------------------------------------


Setakat Nafisz masuk Myspace ni... dah 108142 org pengunjung yg dah melawat page Nafisz..
then... Nafisz ada 12336 orang kawan.. boleh terberak kalo nak layan sorang2 kat myspace ni.. so, kepada korang yg Nafisz mcm x layan tu sorry eyh... Nafisz mmg bzzzz laa...



Mana tak nye... tiap2 hari dapat New Comment, New Messages, New Friend Request...
so.. kepada sumer kawan2 Nafisz... Nafisz nak minta ampun kalo tak layan korang eyh.. im so sorry... tapi maybe tak lama lagi Nafisz nak close myspace... bosan dowh!!! hurm..

No comments: