Friday, April 20, 2007

My Life - 190407




2day seharian aku bzzz kuar ke satu pejabat ke satu pejabat yg lain.. penat dowhhhh... mmg x tahan dgn panas... then jalan2 gi KLCC dgn Kuten mcm biasa la, abg ku yg gedixxx (abg ke??!!)
kitorg lunch kat sana...



esok rasanya Nafisz akan gi Genting... huhu.. so, u guys tak akan nmpk nafisz kat area KL for 2moro!!! hehehehe.... x sabar rasanyaaaaa mau gi sana... nak tenangkan kepala otak yg selama ni rungsing dgn probs yg bertimbun!!! haiyaaaaaaaaakkkkk....



so... skrg ni, lagi 5 hari my besday!! tak sabar rasanyaaaa... hoorayyy!! ala, selama Nafisz hidup ni... sambut ke tak sambut ke.. sama jerk... hurm.. =(




No comments: