Wednesday, April 11, 2007

Shooting drama " Peliknya Cinta "

Pagi ni... seawal 730am Nafisz dah bangun dr tidur.. mcm tak caya je boleh bangun awal.. dah le tido pukul 4am++ plak tu.. berapa jam je dapat tidur kan... bangun2 terus mandi & bersiap... then drive ke tempat lokasi pengambaraan kat area Taman Dagang, Ampang Jaya. Sampai2 Nafisz terus amek pix diri Nafisz.. ehehe.. ini pix nyer...



kedai makan mini...


so.. sampai2 diorg suruh makan... diorg bukak mcm warung kecik plak kat tempat lokasi.. tapi mmg sedap breakfast pagi tadi.. mee goreng, karipap & kuih2 yg Nafisz tak tahu nama dia.. hehehe

then director suruh Nafisz amek tempat duduk & buat apa yg patut..


abg camera man yg melatah...


teringin la plak nak jadi direktor... eheheh


so.. kira2 pkl 8pm++ shooting ni abes... arghh... penat tak hengat.... nantikan la nanti eyh drama Peliknya Cinta kat kaca tv...


No comments: