Friday, June 29, 2007

Pencarian Hero Remaja...



thanx Liana 4 the pix..
pix ni dia snap kat Pantai di P.D




Dapatkan Remaja keluaran 1 Julai 2007...
( cover gambar Dafi AF & Zoey )

Nafisz antara peserta Pencarian Hero Remaja no.8
so.. UNDI / VOTE utk Nafisz ok..
doakan Nafisz berjaya dalam Pencarian Hero Remaja ni..




Nafisz peserta no 8... 8 is my lucky no..




Memang rasa tercabar coz ramai yg lebih baik dan macho drp Nafisz (itu tak dinafikan)
kalo boleh, Nafisz nak masuk finalis akhir...
Menang kalah adat bertanding..
so, beli banyak2 Remaja & UNDI no 8 utk Nafisz..
apahal korang semua kawan2 Nafisz, thanx byk2 eyh..
jasa korang tak dapat Nafisz balas...



p/s : kalo ada sesiapa send msg/email kat Nafisz.. ampun maaf Nafisz x dapat reply, Nafisz mmg bz...



Monday, June 18, 2007

Hilang

Tiada pernah aku menduga
Kasih kau pergi tinggalku sendiri
Dusta cinta mengeruh jiwa
Pedihnya mencengkam dihatiku yang sepi

Sangkaku kasih selamanya
Janjimu setia di hatiku

Seribu penyesalan
Hilang harapan ku impikan
Bahagia kuidam bersamamu
Kasih yang kuserahkan
Hilang meredah luka dalam
Hatiku luluh parah keranamu

Malam dingin ku sendirian
Berteman rindu mimpi yang keliru
Sayang musnah tak kesampaian
Hanya derita rundung duka membelenggu

Sangkaku kasih selamanya
Janjimu setia di hatiku

Seribu penyesalan
Hilang harapan ku impikan
Bahagia kuidam bersamamu
Kasih yang kuserahkan
Hilang meredah luka dalam
Hatiku luluh parah keranamu

Akan ku ubati
Kasih yang pergi dari sisi
Takkan ku biarkan ia
Terus terluka, musnah dan hilang

Bahagia kuidam bersamamu
Sangkaku kasih selamanya
Janjimu setia di hatiku

Seribu penyesalan
Hilang harapan ku impikan
Bahagia kuidam bersamamu
Kasih yang kuserahkan
Hilang meredah luka dalam
Hatiku luluh parah keranamu

Saturday, June 16, 2007

Remaja - 15 Jun

Hey korang.. kalo korang nak tgk pix Nafisz dlm Remaja.. juz dapatkan Remaja isu 15Jun.. ada terselit pic Nafisz kat bahagian tanya soalan ttg "BEST FREN" pix Nafisz yg pasal fesyen tu, nantikan je la eyh.. coz wartawan Remaja tu ckp kena tangguh Nafisz punya page tu coz ada iklan ttg Hero Remaja... Nantikannnnn.....

Tuesday, June 12, 2007

Tangisan Dalam Kerinduan...

Dalam kerinduan ini
Ku menetap gambar wajahmu diruang kamar
Rintihan asmara kau dan aku
kini tinggal memori yang menghiris di kalbu



Duhai bayu
Sampaikan salam pada dirinya
Nyatakan betapa pilu perpisahan
Semua ku redhai



Dalam tangisan yang syahdu
Kau mendustai percintaan diriku
Setelah aku memberi segala galanya
Pengorbananku dikau persiakan



Oh mengapa tangisan dalam kerinduan ini
Menjadikan kehidupan ku tidak menentu
Keretakkan bak di hempas kaca oh mengapa



Ku masih merindui mu
Walau tidak dijodohkan
Suratan takdir telah menentukannya
Ku masih menyintaimu
Hingga keakhir hayatku
Biar ku simpan perasaan ini kasih
Izinku membawa diri
Oh bayu sampaikan salam perpisahan oh dariku



Oh mengapa tangisan dalam kerinduan ini
Menjadikan kehidupan ku tidak menentu
Keretakkan bak di hempas kaca oh mengapa



Ku masih merindui mu
Walau tidak dijodohkan
Suratan takdir telah menentukannya
Ku masih menyintaimu
Hingga keakhir hayatku
Biar ku simpan perasaan ini kasih
Izinku membawa diri
Oh bayu sampaikan salam perpisahan oh dariku











Nafisz botak lagi??!




arghhhh... Nafisz kembali dengan rambut botakkkk.. ahahahah.. x tahu la nape nak rambut mcm ni.. maybe tension dgn masalah2 yg melanda.... hurm.....

Komik Mesti Beli...






huhu... Nafisz baru je beli komik Cinta-cintun drp karya KAORU & titlenya KAORU's CAKE HOUSE... actaully Nafisz ni mmg kipas susah mati KAORU.. drp form 4 kalo x silap la dah minat dgn komik dia.. 1st time baca komik dia dr magazine GEMPAK... ahahah, korang mesti gelak kan??
dulu mmg every month Nafisz mesti magazine GEMPAK... mana tak nye, dulu kan budak2 kan.. so, selalu la beli magazine mcm tu.. harga komik KAORU ni just RM6.50 je & ada 130++muka surat.
korang bleh dapat ka mana2 kedai buku.. kalo nak senang, beli je kat KINOKUNIYA KLCC, ada melambak komik yg beshhh kat situ...
so.. dapatkan semua komik KAORU.. semua komik KAORU ni pasal cintan-cintun je... apahal kalo korang nak tahu lebih lanjut.. masuk web ni ; www.gempakstarz.com

Sunday, June 03, 2007

Soulmate

Incompatible, it don't matter though
'cos someone's bound to hear my cry
Speak out if you do
you're not easy to find

Is it possible Mr. Loveable
is already in my life?
right in front of me
or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone

Here we are again, circles never end
how do I find the perfect fit
there's enough for everyone
but I'm still waiting in line


Most relationships seem so transitory
They're all good but not the permanent one

Saturday, June 02, 2007

Cousinx...




haiyaakkk... hari ni aku masuk myspace sedara aku - Kak Wani.. then aku terjumpa pix kitorg 2tahun lepas pada 20/12/2005... teringat plak aku masa lepas SPM.. kitorg ronda satu KL mcm org gila... ehehehe... apapun Nafisz rindu kat korang......... biler nak jalan2 lagi... masing2 dah buat hal masing2, ada yg dah ada BF/GF, ada yg nak gi Austrlia sambung study, ada yg dah jadi designer... haiyooo... hebat2 cousins aku ni... apapaun miss u guys - Sis Dayah, Kak Wanie, Kak Nadiea & adik Rahmat..

p/s : korang jgn gelak.. coz dulu Nafisz ni hoppers, so.. pakaian pun ala2 baggy & hip hop =p

dambaan cinta...

Ikhlas ku nyatakan
Kau yang ku sayangi
Kau yang ku cintai
Walau tak mampu ku miliki

Ingin ku luahkan
Mungkin satu hari
Kan terbuka pintu hati
Dapat juga kau terima
Diriku akhirnya



apa itu CINTA... ???
adakah cinta itu buta?!
boleh ke cinta itu bahagiakan seseorang atau berpasangan?!
Cinta boleh dinilai dgn apa??
kenapa orang tak tahu nak menilai cinta?!
Kenapa ramai yang merosakkan cinta?!
Kenapa ramai yang bencikan cinta?!
Adakah cinta itu nafsu semata-mata??
APA ERTI CINTA SEBENAR?!