Tuesday, November 20, 2007

In Memory..



ahaha, ini name tag aku semasa aku bekerja di Topman.. aku quit pun coz tak tahan dgn sikap seseorang kat dalam tu!! dia very the psycho, kalo korang keje sana.. korang tahu laa.. boleh dikatakan semua org tak suka dia... aku just bertahan selama 4bulan kat Topman tu.. banyak benda yg aku belajar kat sana... yang paling berharga adalah CONFIDENT aku terhadap orang luar... ahaha... dulu aku ni pemalu orgnyaaa...
Siapa yang kenal aku dari kecik... tahu la!!! aku mmg very the pemalu!!! ntah la nape, maybe mungkin masa aku kecik.. parents aku tak dedahkan aku dgn dunia luar!! kalo aku kuar umah pun, dgn family!!! dulu bleh dikatakan "anak mak" la... manja gituuu... ahahaa!!!
Tapi selepas aku abes SPM, aku diberikan kebebasan yg mutlak!! ahhaa.. beshhhnyee!!! tapi kdg2 Mama aku risau gak.. walaupun aku tak ddk dgn dia skrg ni... everyday dia akan call/sms aku!! EVEN, kadang2 dia 3G/ Video Call dgn aku.. motifnya nak tahu aku kat mana, kat class atau lepak...
Serius aku ckp, dulu masa aku di peringkat sekolah.. aku mmg tak diberikan kebebasan.. kalo aku dah tak tahan sgt.. aku tipu dgn parents aku yg hari Sabtu tu aku ada kokorikulum (tapi sebenarnya tak de) aku dtg sekolah pakai baju uniform ni.. sampai2 toilet sekolah terus aku tukar baju yg aku bawak.. ahaha, JAHATNYA aku!! Pastu aku gi ronda2 dgn kwn aku...
Tapi Alhamdulillah la, lepas aku ada scooter masa aku form5, aku diberikan kebebasan... hurm.. so, korang sumer, dgn la cakap oarents korang.. diorg bukan nak kongkong korang.. cuma diorg risau akan keselamatan korang!!!
chiowwsss

2 comments:

bash*cher said...

i think i saw u at TOPMAN KLCC once.. did u work there before?? patut la ms tgk tu mcm pnh nmpk je...

-E y r A- said...

my fren...nazurah ckp diek stu tmpat keje ngan nafis..dak tmn melawati..knal?