Tuesday, November 13, 2007

Lunch at Marche with Hanif..


muka kelaparan

Last Sunday aku gi The Curve dgn Hanif, kebetulan kitorg pakai baju yg sama.. Oopsszz! ahaha!! so, kitorg decide nak makan kat Marche.. coz aku pernah janji dgn dia yg aku nak belanja makan kat Marche tu suatu ketika dulu.. akhirnya, tercapai juga hasrat murni aku.. eheheh


kami boria, pakai baju yg sama..

Kitorg pun pilih la makanan.. kitorg makan stick breast ayam.. yummy, terliur aku teringat kat stick tu... ahahhaa.. sedap nak mampoOooszz!! u guys should try.. mengidam plak aku nak makan kat Marche lagi!!! ehehee... tak pe, aku nak ajak parents aku gi.. nak kikis duit diorg plak..



stick yg sedap gilerzz

Lepas kitorg makan, kitorg gi karaoke kat dlm The Curve.. mmg melalak tak hingat laa.. x caya, tanya sis Lienda.. dia adalah pendengar setia nyanyian kitorg.. ahaha..
lepas kitorg melalak, kitorg gi tgk movie kat Cineleisure.. tgk citer 30 Days of Night..
mmg bapak besh nak mamposssss la



pastu, kitorg lepak kat Borders sambil baca buku kat dlm tu .. x mampu kan nak beli buku2.. so, baca je laaaa kat dlm Borders tu.. ahaha!!




2 comments:

-E y r A- said...

30 days of nite sudah ku tgk 2 kali...besh2

mimie said...

nafisz kuat makan!!