Friday, November 09, 2007

my life - 091107

semlm (Khamis) aku gi open hs umah aunty aku kat Damansara.. ahaha, x bleh blah aunty aku tu.. setiap kali gi umah dia, mesti aku jadi bahan... hurm.. pastu aku gi open hs+besday party umah kwn aku (Eyoi) kat area Setiawangsa.. aku gi sana dgn Hanif.. lepak kat umah tu sampai la 12am.. tapi yg beshnye.. aku jmpa kwn2 lama aku kat umah tu.. makanan dia pun sedap esp. mee goreng dgn satay...


candid pix b4 going to open hs


muka x bleh blah..


aku on9 kat atas katil je.. sambil makan Tiger.. ekeke


hari ni plak hari Jumaat.. Deepavali pun dah abes.. aku pun x de kwn2 hindu.. yg ada pun kwn2 sekolah.. ntah ke mana diorg skrg ni.. bosannye hari ni.. aku hari ni online atas katil bercadarkan warna merah... tak de buat apa pun hari just download lagu & check email.. erm.. nak kuar tapi tak de teman.. tak pe, mlm nanti mesti ada aktiviti dgn Hanif..
esok hari Sabtu, aku ada 2open house iaitu umah Zery Zamry (PJ) dgn Boy (Shah Alam).. aku pun tak tau nak gi ke tak.. tgk pada mood aku hari esok.. tapi open hs tahun ni mmg meriah.. mmg banayk umah dah aku kunjungi utk melantak makanan kat umah diorg sambil buat muka tak malu.. ahahhaa...
tapi yg sedeynye, umah aku tak buat open hs.. ahahahah :) InsyaAllah Raya Haji nanti aku buat open hs... korang jangan plak x dtg eyh.. ehehe... so, bulan Syawal nak berakhir dah... so, aku nak " Minta Maaf Zahir & Batin " kepada semua kenalan aku jika ada silap harap diampun...



sis Lienda

aku nak wish kat Sis Lienda (akak angkat) supaya cepat sembuh dr segala sakit coz dah seminggu dia sakit.. hari ni dia dimasukkan ke Hospital Besar Ipoh coz semlm doctor inject wrong antibiotic... so, mari kita sama2 mendoakan Sis Lienda sihat wal-afiat seperti dulu kala yg perangainyaaaa havoc+gila+ceria !!!

1 comment:

lady lienda said...

dah sihat dah hehe thanks bro mwamwa coz senantiasa bersama sis dan buat sis tersenyum walaupun ketika tu sis dlm keadaan yg sagt la teruk.. luv u!!!