Tuesday, November 13, 2007

My Life 121107



Pagi ni aku hantar Hanif gi keje... coz hujan kat luar.. sampai kat bulatan area Tasek Permaisuri, aku nmpk pelangi... uhuh..1st time aku tgk dpn mata aku yg sebesar camtu!!! selama ni aku tgk dr jarak jauh!!! uhuhu... masa aku snappix tu, si Hanif kat.. buang masa je letak kat blog pix pelangi tu!!!




Hari ni aku kena amek Hanif dr tempat keje dia.. ahaha, mmg penat laaa drive.. pastu aku terlanggar devider kat tepi jalan.. arghhh.. habis calar keter!!! sedeynyeeeeeee.....
pastu lepas amek Hanif, aku tolak scooter aku dr condo aku ke bengkel.. gila bapak jauh kan.. sampai tercungap2 aku dibuatnyaa...
rupanya, scoot aku bukan rosak, ada mangkuk mana ntah curi battery scoot aku.. mcm mana aku tak hangin satu badan... geram aku!! bengong btoi la... so, korang.. pasni berjaga2 dgn kenderaan anda wlpn kat condo korang anda guard sekalipun.. PEACE =)

1 comment:

Anonymous said...

hye there...
u r so cute....
like ur face...
juz call me kak sya...btw take care,hepi owez....