Sunday, November 18, 2007

My Life 181107

Hari aku bangun tido 12pm++ bangun2 tido aku dgr Uncle aku tgh memasak dgn si Hanif tu... ahhaa, hari ni kitorg makan sambal sotong dgn cincalok melaka... (hanif yg buat) huhu...
masa aku gi dapur, si Hanif cakap aku bodoh.. geramnye aku!! tak de angin, x de ribut dia panggil aku "BODOH" dgn nada marah.. mcm mana aku x sentap!!! ni buat aku nak merajuk dgn dia ni..
pastu petang, aku on9 dgn si Hanif.. & tetiba aku dapat sms dr Sis Lienda, dia suruh aku jadi steward (layak ke aku??!) ahahah... ntah la, aku rasa aku still muda lagi utk jadi steward.. tunggulah aku dah besooor & badan aku dah tegap!! ehehe...
nuthing to say anymore, juz wanna share my new pix to u guys...




shoot by pQa at KLCC


ini pix kesengalan aku lps mandi


pix aku nak gi interview

4 comments:

CresceNet said...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

lady lienda said...

lalalala dia mo memanje ngan u la tuh si anep kesygan tu haha

yela fisz,
u should try ok!!
cuba dulu and u never know if u tak try aite hehe

nelfi-neko said...

ok what..
haha xD
gud luck la k

tyra said...

heh..biase la nak gurau2 tuu..

nafisz jadi steward??

waa..i think seswai la nafisz..

try laa..=D