Wednesday, November 21, 2007

My Life 211107



hey.. aku tak tahu la, nape la aku asyik bad mood sejak akhir2 ni.. hurm, byk masalah yg aku fikirkan... arghhh!!! kdg2 aku fikir, kenapa perlu aku berada di atas bumi ini?!
hurm.. semlm (20/11/07) aku gi SACC MALL utk berjumpa dgn designer yg akan menjahitkan baju aku utk fashion show comp yg akan aku masuk 7 Dec nanti kat Shah Alam Club.. hurm, ntah la.. aku semlm sehatian tak de mood.. aku jumpa designer tu pun, mcm bodoh je diri aku ni! aku tak tahu la... aku tak tahu, apa yg aku buat selama ini mmg apa yg aku nak kecapi dalam hidup aku..
ntah la... aku dah putus harapan!! aku dah buat kesilapan yg besar dlm hidup aku!! aku dah salah pilih cara hidup aku beberapa bulan yg lepas.. hurmm..... sorry guys, aku dah tak tahu nak tulis apa lagi.. chiowss



5 comments:

ella medusa said...

apa yg bole kita lakukan tatkala hati dirundung sayu dan sepi serta amarah..apa yg kak ella leh beritahu ialah..kita masih ada Tuhan yg Maha pengasih dan Penyayang,Nafis..Mengadulah pada Dia agar permudahkan segala apa yg kita lakukan..percayalah..tiada sesiapa yg dpt membantu dan memahami kita..Hanya Dia..Hanya Dia..

adinda said...

yeah kak ella , saya sokong anda . tetapi kalau nafisz tidak keberatan untuk memberitahu apa yang anda buat sehingga betul2 menyesal ? :)

Nafisz Daniel said...

thanx 4 da comments

meor shariman said...

hi Nafisz,

this is meor shariman. I am the manager for Alif OIAM and Ashraf Muslim. So, I hear U minat berlakon?

give me a call at 012 2861271 cause I also do casting for tv series and films.

abgDP78 said...

yelaaa...nak tau apa yg kesilapan besar dlm hidup u tu??? just curious.