Tuesday, November 20, 2007

N80i aku ada problem.. >=(



ni hp N80i yg bengong.. aku dah tak tahu la nak buat camna lagi!! sepanjang aku guna hp ni, dah 2x aku gi hantar repair!!! tapi tetap rosak lagi!! maybe ini nak menunjukkan yg hp aku harus ditukar!!!
tapi camna nak tukar??!! Fulus pun tak de!!! haiyakkk.. =(
so, buat sementara waktu ni aku guna hp lama aku Sony Ericsson W550i & W800i.. hp ni aku guna masa aku sekolah menengah dulu tapi still berfungsi.. aku tak "trade in" pun hp ni coz aku sayang hp ni.. coz aku beli guna duit aku senirik dowh!!! ahahaa!!!
memandangkan aku guna 3nombor.. so, aku kena la guna hp2 aku diatas ni!!! so, korang kalo ada probs nak contact aku.. korang tahu la nape yek...

No comments: