Tuesday, November 13, 2007

Open house Zery Zamry & Friends



Last Saturday aku dijemput hadir ke VASS FAMILY ope house kat area PJ.. hurm, punya la susah nak carik Balai Raya ni, dlm map tulis sblh Matriks UiA.. tapi aku tgk sblh Matriks tu ada hostel bdk2 UM.. rupanya Balai Raya yg diorg buat open house ni, kena masuk ke dalam lagi..
aku datang yg paling terawal coz masa aku dtg.. baru 2meja ada org ddk..
aku gi sana dgn Hanif, abg Man, Haris & Amir.. kitorg melantak tak ingat dunia, maklumlah tak makan dari pagi... ahahhaa.. ( sorry Zery ) ehehe, apahal pun thanks to Zery & friends coz menjemput aku hadir ke open house mereka...



Tapi kalo aku dtg malam, sure aku dpt jumpa Hatta Dolmat & designers yg lain coz Zery ni kawan2 dia mmg banyak yg ternama.. maklumlah org popular kan.. ni aku nak bagitau korang.. Zery ni antara peserta yg masuk Project Runway Msia yg tunjuk kat 8TV tu.. aku kenal dia pun dr kwn aku.. ehehe, apapun Zery we`re bestfren rite.. Keep in touch alwiz & good luck 4 ur career..


No comments: