Tuesday, December 18, 2007

Anyone out there plss comment this smart phone SONY ERICSSON P1i



anyone pls comment about this hp if u know about this hp! apa dia punya kekurangan & kelebihan coz i wanna buy this hp next year!!! thanx

Sayang-Sayang by Aliff Aziz

Masaku teringat akan dirimu
Ada sesuatu begitu mengganggu
Diam-diam aku menyukaimu
Bermimpi bila kau jadi milikku

Jauh di dasar hatiku
Inginku ku teriak…
Aku cinta kamu!

Sayang, sayang, sayang
Kamu dah berpunya
Tertutup sudah bagiku kesempatan

Dan bukan gayaku
Rebut pacar orang
Meski hati tulus
Cerita berakhir tak senang

Aku tahu akan sulit bagiku
Mencari-cari pengganti dirimu
Tapi bagi lelaki macam aku
Tak mau berakhir kerna begitu

Jauh di dasar hatiku
Inginku teriak
Aku cinta kamu!

Sayang, sayang, sayang
Kamu dah berpunya
Tertutup sudah bagiku kesempatan

Dan bukan gayaku rebut pacar orang
Meski hati tulus
Cerita berakhir tak senang

Tak mungkin, tak mungkin
Aku menyerah hanya kerna tak dapatkan kamu
Meski jauh di dasar hatiku
Ingin ku teriak
Aku cinta kamu!

Sayang, sayang, sayang
Kamu dah berpunya
Tertutup sudah bagiku kesempatan

Dan bukan gayaku
Rebut pacar orang
Meski hati tulus cerita berakhir tak senang

Sayang, sayang, sayang
Kamu dah berpunya
Tertutup sudah bagiku kesempatan

Dan bukan gayaku
Rebut pacar orang
Meski hati tulus
Cerita berakhir tak senang,
Cerita berakhir tak senang

Monday, December 17, 2007

My Life 171207

Wassup??!! Hari aku ada photoshoot kat Dorsett Hotel kat area KL utk magazine Mangga (x bleh blah kan.. ahhaa) aku sampai sana sblm 10am.. manager aku Mr Meor Shariman dah menunggu aku kat lobby hotel tu..

Meor Shariman (my manager)

then, kitorg dibawa naik atas ke tingkat 24 (x silap aku) oleh wartawan Mangga & kitorg diberi bilik suite utk meeting aku rasa coz besar bangat.. boleh main kejar2 dlm tu..
then, diorg suruh aku tukar baju & start make up dgn sorang kakak ni (kakak ke??!! ahhaa) punya la banyak benda ni tempek kat muka aku ni.. dah mcm opera cina plakss....


muka lepas di make up

ehehe.. then aku dgn lagi 3org artis baru, digandingkan bersama.. ahaha..
setiap lelaki ada couple masing2 la... aku punya couple ni.. mmg cantik bangat.. montok giler seyhh!! ahahahaa (hopefully dia x baca blog aku) ahahaha kalo x nahas aku!!
then.. aku diarahkan supaya senyum lebar giler babi... ahaha, mcm mana aku nak buat.. dah la aku tgh gelabah time tu.. kena peluk dgn pompuan tu.. ahaha!! gila siotttt!!! takoot aku nak tunjuk pix tu nanti kat parents aku!!! dah la family aku tu jenis alim.. nanti diorg tgk aksi aku berpeluk dgn pompuan tu.. mamposss..!!! arghh


baju yg dipakai masa photoshoot tu!!

so, nantikan magazine Mangga keluaran Februari nanti.. InsyaAllah..
mudah mudahan aku berjaya dlm kerjaya aku dlm dunia showbizz nie!! aku nak mulakan segalanya dr bawah!!! hopefully aku dapat job pasni... amin
adios ~

Sunday, December 16, 2007

ipod touch..




hari ni aku online guna ipod touch aja.. wahh, hurm... tak banyak lagu ada lagi..!!!


True Fitness day..



YoOoooo... hari ni aku gi TF (True Fitness) biasa la, dgn siapa lagi!! abg aku lew..
ahaha, kitorg hari ni test class Yoga for 1hour.. mmg beshh, menggeliat satu badan aku kat dalam tmpt Yoga tu... yg penting, berpeluh giler babi ok... habis tulang2 aku dipatahkan...
Oooppsssz... pic kat bwh ni nampak benda yg sensored... ahaha, kesian amoi dpn aku tu!!! ekeke!! peace =)





Wednesday, December 05, 2007

2nd day at True Fitness




2nd day kat True Fitness ni ok je.. kali ni aku dapat blaja mcm2 ttg mcm mana nak FIT kan badan dgn lebih baik!!! nway, thanx Wong.. aku berharap sgt yg body aku akan cantik satu hari nanti!!!

kereta calar habiszz [part 2]



ni lah bahagian calar yg aku ceritakan dalam part 1 aku excident!!!!

Sunday, December 02, 2007

1st day at True Fitness =|

hari ni, aku gi Pavillion seawal 11am... maklum lah 2day kan 1st day aku gi gym & workout.. aku punya instructor tu, nama dia Mr Wong.. mak bapak, "TOUGH" nak mamposs badan dia... kalah Malik Noor.. ahahhaa
punya la berdebar2 aku masa time dia cakap dgn aku!! mcm2 soalan dia tanya, dari aku sekolah sampai la skrg ni.. dia suruh citer apa yg aku pernah masuk sport ke apa ke... dalam 1jam aku workout dgn dia.. ya Allah, punya la berat & susah sumer equipment dalam2 tu!!! apa yg aku makan pagi, sumer dah burn & tenaga dah kureng!!!
esok aku ada training dgn Mr Wong tu!!! arghh... matilah aku!!!



Test Drive Suzuki Swift

Semalam Dec 1st aku dgn abg aku, Hanif gi Suzuki car centre kat area Cheras.. dia nak test drive keter swift... ahaha, kitorg dgn perasaan yg berkobar2 awal2 pagi buta dah gi sana.. ahahha
huhu, kitorg test drive keter Swift Sport Edition & Msian Edition..
AT LAST... abg aku tu pun, mengORDER keter Swift edition Msia.. hua hua hua.. bangganyew aku!!! ekeke, pasni aku akan jahanamkan keter Swift dia.. insyaAllah kalo ada rezeki, adalah keter tu... TUNGGGGGUUUUUUUUUUU!!!!