Sunday, December 02, 2007

1st day at True Fitness =|

hari ni, aku gi Pavillion seawal 11am... maklum lah 2day kan 1st day aku gi gym & workout.. aku punya instructor tu, nama dia Mr Wong.. mak bapak, "TOUGH" nak mamposs badan dia... kalah Malik Noor.. ahahhaa
punya la berdebar2 aku masa time dia cakap dgn aku!! mcm2 soalan dia tanya, dari aku sekolah sampai la skrg ni.. dia suruh citer apa yg aku pernah masuk sport ke apa ke... dalam 1jam aku workout dgn dia.. ya Allah, punya la berat & susah sumer equipment dalam2 tu!!! apa yg aku makan pagi, sumer dah burn & tenaga dah kureng!!!
esok aku ada training dgn Mr Wong tu!!! arghh... matilah aku!!!



1 comment:

MimiE Aiza said...

alahai cian nafisz. berat ek..
xpe2 angkat slow2 anti badan boleh jadi macm malik noor..