Monday, December 17, 2007

My Life 171207

Wassup??!! Hari aku ada photoshoot kat Dorsett Hotel kat area KL utk magazine Mangga (x bleh blah kan.. ahhaa) aku sampai sana sblm 10am.. manager aku Mr Meor Shariman dah menunggu aku kat lobby hotel tu..

Meor Shariman (my manager)

then, kitorg dibawa naik atas ke tingkat 24 (x silap aku) oleh wartawan Mangga & kitorg diberi bilik suite utk meeting aku rasa coz besar bangat.. boleh main kejar2 dlm tu..
then, diorg suruh aku tukar baju & start make up dgn sorang kakak ni (kakak ke??!! ahhaa) punya la banyak benda ni tempek kat muka aku ni.. dah mcm opera cina plakss....


muka lepas di make up

ehehe.. then aku dgn lagi 3org artis baru, digandingkan bersama.. ahaha..
setiap lelaki ada couple masing2 la... aku punya couple ni.. mmg cantik bangat.. montok giler seyhh!! ahahahaa (hopefully dia x baca blog aku) ahahaha kalo x nahas aku!!
then.. aku diarahkan supaya senyum lebar giler babi... ahaha, mcm mana aku nak buat.. dah la aku tgh gelabah time tu.. kena peluk dgn pompuan tu.. ahaha!! gila siotttt!!! takoot aku nak tunjuk pix tu nanti kat parents aku!!! dah la family aku tu jenis alim.. nanti diorg tgk aksi aku berpeluk dgn pompuan tu.. mamposss..!!! arghh


baju yg dipakai masa photoshoot tu!!

so, nantikan magazine Mangga keluaran Februari nanti.. InsyaAllah..
mudah mudahan aku berjaya dlm kerjaya aku dlm dunia showbizz nie!! aku nak mulakan segalanya dr bawah!!! hopefully aku dapat job pasni... amin
adios ~

6 comments:

MimiE Aiza said...

nafisz artis yg bergamba dgn nafisz tu montok eh?? hehehe...

lienda said...

haha kenot go la mangga!

Nafisz Daniel said...

ahahhaaa! NO COMMENT!!

aliya_ said...

hahaha.u neh klako je -_-

-E y r A- said...

mangga?? haha...

sYaRa GreeNev0 said...

gudluck k!!..=)