Friday, January 25, 2008

Hanya Milikmu




Aku tak salahkan hatimu
Bila harap itu tak ada
Tak relakan bila terjadi
Hanya waktu yang tentukan

Ku ingin kuatkan hatimu ( setiamu )
Yakin ku hanya milikmu..
Besar cintaku tak berubah...
Walau kini rasa itu luluhkan hatimu

Ku hanya milikmu...
Cuba kau rasa yakinnya hatiku
Meskipun kau tinggalkan
Masih ku milikmu
Mengertikah bila cinta ini...
Tak akan pernah sedikit pun pudar
Selaian 'tuk mu ( untukmu)

Ku harapkan hanya padamu
Ketulusan ini nanti kan ku jalani
Tetap ku milikmu
Mengertikah bila cinta ini
Memang tak pernah sedikit pun pudar
selain untukmu...
Hanya Milikmu...

Tuesday, January 22, 2008

aku & dia... !!

hurm... aku kesunyian...
entah kenapa aku merasakan begitu..
mungkin kerna aku rasa jauh dengan dia..
jauh dari segi hati..
aku rasakan dia sungguh jauh..
jauh entah ke mana..
aku hanya menitiskan air mata apabila aku sunyi..
hanya Tuhan sahaja yang tahu perasaan aku..
aku tahu aku ni lemah & jiwa sensitif..
dan aku juga hanya manusia biasa..
aku hanya berdoa yang dia akan kembali..
kembali seperti dulu..
semasa awal pekenalan aku & dia..
amin..








Monday, January 21, 2008

Wednesday, January 16, 2008

Me in Mangga Magazine [ Ferbuary issue ]

Korang JANGAN dapatkan magazine Mangga keluaran February tau!! ( dah keluar kat pasaran) mcm apa ntah la muka aku sampai jadik putih!!! ahaha.. tapi apapun thanx to my manager - En Meor Shariman kerana memberi peluang kpd gue!!





Lepak2 dgn frens - Lady Lienda, Iza Jolie, Icca & YazMin












Monday, January 07, 2008

N.A.F.I.S.Z

Nocturnal Adonis Furnishing Intense Stimulation and Zeniths

Friday, January 04, 2008

Happy New Year 2008


hello sumer.. Nafisz x tahu nak update apa.. just nak share pix baru Nafisz...
Nafisz agak bzz la skrg & tension dgn masalah!!!
hope u guys take care & happy new year!!
Nafisz masa new year tak gi mana2, just lepak2 kat umah!!!! tapi dr condo Nafisz bleh nmpk bunga api dr KL la... agak besttt la...!!!