Friday, February 22, 2008

My Life 22 Feb





hari ni aku gi casting iklan Hotlink, kat area PJ.. ermm, isyaAllah aku dpt job ni... tapi aku x mengharap coz byk org yg dtg tu semua lebih mantap dr aku... hehe.. tapi mmg beshhh giler casting hari ni... huhu...

Thursday, February 21, 2008

Saturday, February 09, 2008

Beginikah Anda Sekarang??!!

Golongan Profesional / Makan Gaji
Tugas anda memang berat dan memerlukan anda untuk selalu outstation, balik lewat dan bekerja di hujung minggu. Bagaimana mungkin anda dapat luangkan masa dengan keluarga anda kalau keadaan terus berterusan begini? Mahukah anda melihat anak-anak anda membesar tanpa kehadiran seorang ayah/ibu di sisi? Kerja anda hebat, gaji anda lebat! Tapi sayangnya, nak bawa keluarga pergi bercuti pun susah! Kenapa sampai boleh jadi begini?

Golongan Pelajar / Lepasan Graduan / Penganggur
Anda belajar siang dan malam untuk mendapat segulung ijazah. Apabila tamat pengajian, anda gagal untuk mendapat pekerjaan setaraf dengan kelulusan anda. Tahukah anda ini kerana terdapat seramai 20,000 orang menganggur setiap tahun. Apakah peluang anda untuk mendapat pekerjaan impian anda? Bagaimana pula anda nak melangsaikan hutang pinjaman MARA / PTPTN jika anda sampai sekarang masih tiada pekerjaan? Sampai bila anda nak bergantung pada kedua ibu bapa anda?

Golongan Peniaga / Bekerja Sendiri
Masa orang lain belum bangun tidur, anda sudah bangun. Masa orang sudah tidur pula, anda belum tidur lagi. Seronokkah hidup seperti ini? Duit bayaran rumah tertunggak, kereta pula cuma tunggu masa nak kena tarik. Pendapatan tak seberapa, tapi kerja bagai nak gila! Mahukah anda melihat anak-anak anda mewarisi kepayahan hidup seperti anda sekarang?! Inikah peninggalan yang ingin anda wariskan pada mereka?

JIKA ANDA ORANG YANG...
- BERFIKIRAN POSITIF
- ADA IMPIAN KEHIDUPAN
- SEDANG CARI PEKERJAAN ( SAMBILAN / SEPENUH MASA)
- BOSAN DENGAN KEHIDUPAN SEKARANG
- BANYAK BUAT BISNES TAPI GAGAL
- BANYAK DUIT TAPI TAK TAHU NAK BUAT APA
- BUNTU SEBAB TAK CUKUP DUIT
- NAK BUAT BISNES TAPI TAK TAHU
- ATAU APA SAHAJA BERKAITAN DUIT


5 SEBAB KENAPA ANDA MESTI JUMPA SAYA
- Saya ada bisnes baru untuk anda ( yang anda tak terfikir betapa mudahnya & tiada risiko
- Bisnes baru untuk semua golongan ( terbukti kehebatannya)
- 15 minit MEMBONGKAR RAHSIA ( penerangan percuma )
- Mungkin ditakdirkan saya kaya kerana anda & anda kaya kerana saya
- Bisnes baru yang SAH ( diluluskan kerajaan)
- Buntu sebab tak cukup duit
- Nak buat bisnes tapi tak tahu
- ATAU apa sahaja tentang duit!


untuk maklumat lanjut layari ;

www.nafisz.ui2u.com

atau

SMS MONEY (NAMA) (LOKASI)
to 0173800756


Tuesday, February 05, 2008

Lepak2 kat The Curve


Semlm Nafisz gi The Curve.. setibanya di sana, Nafisz makan Mcd.. makan "Foldover Prosperity" yang latest from Mcd tu!!!
then tetiba rasa nak masuk dalam boutique G2000.. masuk2 terpikat + tergoda + terliur dgn satu jacket ni.. lawaaaaa siot!!! then, fikir punya fikir.. beli je terusss!! ehehee..