Friday, May 30, 2008

Monday, May 26, 2008

Sunday, May 25, 2008

jalan-jalan cari makan...

hari ni aku gi makan kat Kampung Baru selepas shopping kat Tesco beli brg2 dapur & keperluan.. sedap giler down makan ais kacang kat Kmpg Baru ni yg gerai dkt dgn pintu gerbang tu!! sangat manis & ada ais krim..
so malam ni, ddk je umah tgk tv.. ada rancangan baru "JANGAN LUPA LIRIK" kat Astro Ria.. mesti best giler lebey2 lagi abg Aznil yg jadi host!!!

24 May 2008 **

hari ni aku ddk saja di rumah, mengangkang atas katil sepanjang hari sambil online.. (teruk kan aku ni?!?) breakfast pown makan nasi lemak jee...
hari ni aku chatting dgn kwn aku yg keje kat UK, nama dia Tommy!! ahaha, dia sgt sengal tahap loba-loba.. ahaah... dia balik Msia August ni!! & aku nak mintak maaf kalo aku buat dia marah atau sakit hati!
petang plak aku amek Hanif kat office.. dia ada kursus kat Prudential.. punya la jam nak mamposszz, terperangkap 1jam dowh... nasib baik la aku dgr Xfresh.fm.. yeahh!!
Kak Noor call aku suruh aku buat ucapan.. ahaha, Kak Noor mmg selalu buat aku ketawa... ahaha.. thanks Kak Noor coz make my dah so happy!!! apapun aku tetap promote si Stacy kat dlm xfresh.. ahaksz...
ALAMAK.. TERLEBIH SUDAHHH!!

malam plak aku ddk umah je sambil tgk AF.. tapi ntah la nape hari ni aku x de mood!!
nak kata period, aku lelaki dowh!! ahaha
aku tak byk bercakap hari ni byk diamkan diri.. ntah la nape!? =(
anyway, tahniah to Stacy coz jadi juara kat AF!! syabas


Saturday, May 24, 2008

aku dan dia..



Hey sayang,

The first time i saw u,i was a bit stunned.Didnt say a right thg but instead i said u looked a little bigger(than me) in person.Now i understand wat they meant by 'weak in the presence of beauty'.Trgamam,mcm kena pukau.Then i observed u body language,the way u talk.Felt so comfortable at that moment.Looked at the watch.Damn,time is running fast when u had good times.Took the risk by asking u to come back 2 my place.U agreed,I'm overjoyed.We talk & talked.Little notty thgs happened & then we fell asleep in each others arms.

Got xcited when i see u lying next 2 me when i got up.Still xcited the next day & the next & the next....

I started to love u (in silence) i dont even know when! It just grew inside me little by little.The night u said u love me,i was stunned again but this time i didnt say smethg stupid.I said it's like a dream (dream come true that is)I said have not said those words for a long time.....I Love U too.

So here i am making promises to myself.
Promise that i will love u
Promise that i will protect u
Promise that i cherish u
Promise that look after u
Promise to give u the best that i've got
Promise not to hurt u
Promise that there will be more promises to come
Promise that i will keep these promises.



Sayang,I love u & i mean it....

Jalan-jalan cari pasal...



yesterday im going to Tesco Kajang dgn Andrea & photographer lain trmasuklah Ted Adnan..
kitorg makan nasi lemak special kat John Kopitiam... waahh, sedap giler dowh!! nak tambah, tapi nak control macho punya pasal.. terpaksalah tahan lapar.. ehehe!!!
tapi mmg best la semlm.. snap pix maoOoot punya kat studio Ted!! nantikan kemunculannyaaaaa k!! ahaksz...





dun play play haa.. Ted edit my pix tau... anything about Ted Adnan..
u guys can click dia punya web kat ;

www.tedadnan.com


Wednesday, May 21, 2008

at Barebone studio today with Mr Ted Adnan..



the gangsta with the toy gun

today i dgn Andrea pergi ke studio Ted Adnan kat Kajang.. awal2 pagi dah sampai...
tapi sblm tu kitorg gi klinik dulu coz Andrea sakit... risau la plak!!!
ahahah... sampai2 kat Studio Ted... mmg rasa tak sabar nak shoot..
tapi, ini satu je pix yg i dapat!!! nanti i upload lagi k!! chiows

Tuesday, May 20, 2008

thankies to Mr Deeno & Mr Azlan




thankies to Mr Deeno for the photo, really like it..

Sunday, May 18, 2008

Jaguar




wahhh, aku semlm dapat bawak keter Jaguar... sgt hebat!! class dowhh!! ahah

Photoshoot with Andrea & Ted Adnan






huhu, penat gilerx hari ni.. aku gi photshoot dgn Ted Adnan kat Bagan Lalang dgn Andrea.. dari awal pagi sampai la ke malam.. fuhhh, penat gilerx dowh!!
tapi mmg besh bangat deyh... x sabar aku nak dapatkan pix2 aku... nanti akan aku tunjuk kasi korang yeahhhh?!?!
credit for Ted & frens...

Sunday, May 04, 2008

LIFE SO SUCKS!!


s.u.c.k.s

Sempurna - Andra & The Backbone

Kau begitu sempurna, dimataku kau begitu indah
Kau membuat diriku, akan selalu memujamu

Disetiap langkahku, ku akan selalu memikirkan, dirimu
Tak bisa ku bayangkan hidupku tanpa cintamu

Janganlah kau tinggalkan diriku,
tak ‘kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku, lengkapi diriku
Oh sayangku kau begitu,
sempurna, sempurna~

Kau genggam tanganku, saat diriku lemah dan terjatuh
Kau bisikkan kata, dan hapus semua sesalku

Saturday, May 03, 2008

speed test

53 words

Speed test

pix masa baby ~


masa umur 8bulan

U guys, Nafisz trjumpa pix Nafisz masa baby. haha.. sgt tembam kan..
masa kecik punya la berisi.. masa besar kurus kering mcm lidi..
erm... mata aku yg sgt besar tu bisa membuat org cair....
ahaksz... main2 je..
hope korang suka eyk pix Nafisz masa kecik ni..