Sunday, May 25, 2008

jalan-jalan cari makan...

hari ni aku gi makan kat Kampung Baru selepas shopping kat Tesco beli brg2 dapur & keperluan.. sedap giler down makan ais kacang kat Kmpg Baru ni yg gerai dkt dgn pintu gerbang tu!! sangat manis & ada ais krim..
so malam ni, ddk je umah tgk tv.. ada rancangan baru "JANGAN LUPA LIRIK" kat Astro Ria.. mesti best giler lebey2 lagi abg Aznil yg jadi host!!!

No comments: