Friday, June 13, 2008

casting for KFC TVC


hari ni aku gi casting KFC coz aku di shortlisted dr agency aku, so aku dihantar kena gi casting kat area PJ.. tapi aku tak berapa confident la dapat coz talents yg dtg lagi meletOOp dfr aku.. kalo ada rezeki, adalah kannn... korang doakan aku dpt eyh job tu, amin...
masa aku gi, lalu la dpn Matriks UIA.. teringat la kat sorang hamba Allah - Dinie, ehehe... dgr citer, esok dia balik KL coz masuk sem baru!! aku nak wish kat dia jgn sedey2+pening2 kepala k..

1 comment:

Megat Eusofe said...

heyyo
jalan utk berjaya itu sentiasa ada 4 sumbudy yg sentiasa mencuba
aight :)