Friday, June 20, 2008

Old Skewl...


semlm malam aku online.. pastu terjumpa plak gambar masa form 2 kat dlm satu website ni.. ahahhaa... dah lama tak tgk gambar ni!! rindu seyhh...
masa time ni aku sekolah kat ST MICHAEL INSTITUTION (boy skewl) pix ni masa aku form 2A1.. aku ingat masa time amek gambar ni, Mr Khiew (Class Teacher) yang snap.. sebab dia mmg photographer pun.. rindu kat kwn2 aku, kalo bleh aku nak masuk balik zaman form2 ni.. mcm2 benda jahat kitorg buat kat sekolah tu.. ahahahha...

p/s ; cuba teka dimana kah NAFISZ??!!

ST MICHAEL INSTITUTION

13 comments:

drag0nslayer said...

macam ku pernah lihat gamar ni semalam,huhu....

Syazwan Hairey said...

emm..
rasa2..
nafisz ade kat barisan belakang kot..

Nafisz Daniel said...

Nafisz ada kat 2nd row laaaaa

ladylienda said...

ini budok yg dok sebelah anak keling ngan sebelah dah tembam yg berdiri tu haha ler ni gambo form 2 ke? sis ingatkn darjah 2 hahaha

MimiE Aiza said...

2nd row tepi skali sebelah kiri...

MimiE Aiza said...

2nd row tepi skali sebelah kiri...

Fharina said...

eyh mne u?
huh lg 1 apiez ade x dlm pic ni gk?
cpt2 bgth i!
haha.

ni blog i.
http://fharina88.blogspot.com/

truanta said...

ko budak yg dok middle2 tu kowt...budak yang badan paling besor ttuh..who knows..kan..kan..kan??? btol jawapan aku..hahahaha!!

oren sunquick said...

ha...aku tau yg mner...yang paling comel r...ha, betul x?

ladylienda said...

comel ker? hahahahaha

*ShOotiNgStaR* said...

im from st.Michael too!!

-n E y r A- said...

2nd row yg tepi kiri tu kan? haha. tak nampak cm nafis pon. ouh i hate st. michael. sorry. got a lot of bad memoirs.. haha.

Anonymous said...

2nd row...tiga dari kiri to kn nafisz...am i right??