Monday, June 30, 2008

Penat day !!

hari ni aku sangat penat.. dari pagi keluar sampai la ke malam... aku keluar dr umah 9am.. then gi Kmpg Baru jmpa Abg Zack & Azmir.. coz kitorg ada shoot dgn Project Icon kat KL..
agak2 habis dlm 2pm la.. then lepak jap kat umah Azmir kat Kmpg Baru, pastu gerak gi jmpa AC kat KRU Records coz Azmir nak mintak pendapat ttg showbizz ni kat AC..
pastu kitorg pun gi la Ampang Point.. gi karaoke kat sana, makan Secret Recipe.. (thanks abg Zack sebab belanja)
then, malam plak aku gi Ampang Point lagi sekali dgn Hanif.. coz dia nak beli brg utk office dia kat Popular... huhuhu... seharian aku keluar...
apapun mmg best keluar dgn si Azmir dgn abg Zack.. esok plak kitorg nak gi Production kat Damansara plak... tiap2 hari keluar dgn diorg mmg terhibur hati yang duka & lara ni.. ahahah

1 comment:

Nad Eusoff said...

hyep! ritu g audition kru dpt tak?
saw u there...witcha lovely fwen..