Saturday, June 28, 2008

WiFi-ing at Big Apple Tesco Cheras

hari ni aku ikut Hanif pergi ke outlet Big Apple.. coz dia ada keje skit... maklumlah dapat keje baru kat Big Apple & position dia mmg best.. b4 this dia keje Prudential, dia tak tahan keje situ.. then dia dapat better offer kat Big Apple... so, tiap2 hari la aku dapat makan donut ..
aku on9 sambil minum chocolate ice yg berharga rm6.. sambil2 aku on9 tetiba sedara aku Shyda Lagulala buzz aku kat YM.. dia cakap yg my Aunty (adik kpd my dad) bernama Rohana atau nama panggillannya Achu nak tgk blog & Myspace aku..
hohoho, aku punya la excited ahaha, Makcik aku nak tgk blog aku dowh.. ahahah!!!
then si Shyda citer pasal study dia kat Poly Sabak Bernam... erm.. Shyda, i wish u berjaya dlm study u eyhh.. kimslm kat semua kaum kerabat kita k.... nantikan kemunculan Nafisz di rumah anda masa raya nanti...

p/s : Achu jgn lupa bagi duit raya lebih tahu ni... anak sedara mu dah besar!!!

13 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
baby said...

erm,mmg bez klu dpt mam free jer....tpi lma2 xthan gak...huhuhuhu....u nie manjer gak...hehehehe...

baby said...

erm,rupanyer mnjer gak u nie kn...huhuhuhuu

ladylienda said...

hoh baru nak tahu ke diknon sorang manje hahaa ohw bro ur achu same name with my mak la huhu rohana *wink bgtau anep kesyg gw tu. 9hb july ni gw mo donut eh for my bday wah gitu!~

-n E y r A- said...

haha. big apple! sedap2. ske makan. nyum2

-n E y r A- said...

haha. big apple! sedap2. ske makan. nyum2

-n E y r A- said...

haha. big apple! sedap2. ske makan. nyum2

shyda said...

c u raye nnt..hope so..

Nafisz Daniel said...

Neyra - nanti blanja Nafisz k?!? dah lama x jmpa... ahaha.. sorry la hari tu x dpt jmpa.. bzz

Nafisz Daniel said...

shyda - ok, nanti dtg umah i

marlyn said...

waahh..
dia dpt mkn free...
jealous neh!
huhu (=

Eleena said...

hey hey.

Cantik wallpaper ;)

Glad you love the photo Nafisz. Well worth the 2 hours ++ spent on it yeh?

:)

- Ena

Nafisz Daniel said...

Eleena - tapi i ada edit skit... uhuhu... btw, bleh tak i dptkan colour version??