Thursday, July 31, 2008

NEW sun-glases...


aku just nak bagitau yang ini sun-glases baru yang aku beli last week kat The Curve... murah je rm19... itu je termampu nak beli... ahaksz

Wednesday, July 30, 2008

New Myspace Layout ; www.myspace.com/nafisz

hari ni aku bosan.. so, aku tukar la layout baru kat Myspace aku tu... ermm.. tak de idea nak buat so aku choose yg ini coz lain drp yg lain.. so, u guys can check out my new layout at ; www.myspace.com/nafisz

kasih...


Malam ini kasih
Teringat aku padamu
Seakan kau hadir ke sisi menemani ku..
Ku yakinkan diri agar tiada sepi
Ku lewat kau hadir di dalam mimpiku
Seandainya mungkin..
Ku mampu terbang ke awan
Detik ini jua
Ku akan melayang ke sana
Kan kubawa pulang
Dia yg selalu ku sayang..
Bersama berdua kita bahagia
Kasih dengarlah hatiku berkata
Aku cinta kepada dirimu sayang..
Kasih.. percayalah kepada diriku..
Hidup matiku hanya untukmu....

Tuesday, July 29, 2008

lepak day...

* 2day aku ddk umah tgk dvd - " The Devil Wears Prada"
* makan maggi curry campur cili padi
* makan 1/2 dozen Big Apple Donuts sampai buncit
* surfing internet sampai lebam

hidup...



hidup ini lebih indah, jika tiada perasaan marah...

Sunday, July 27, 2008

Hangout at OU...

today aku kebosanan tahap gaban sampai tgh hari.. tapi nasib la ada kwn aku yg keje kat Macau iaitu Syed Kimi sudi chatting dgn aku coz dia agak kebosanan kat Macau..
pastu aku dapat call dari Azmir Arif, dia nak dtg umah aku.. nak lunch sama2 katanyaa... ahaha, tak sangka ada gak org sudi nak lunch dgn aku.. Azmir dah le rempit dari Kmpg Baru ke Cheras, rasanya tak sampai 15min dah sampai..
aku dgn Azmir gi makan, pastu kitorh balik la umah... lepak2 sambil Azmir online check Myspace dia & email.. yang aku plak pikir macam2... adOooi...
dalam 3pm hanif tetiba balik ajak aku emankan dia gi Outlet Big Apple, mula2 mmg la keberatan.. tapi apa nak buat, aku ikut je la drp ddk kat umah kan.. yang sedihnya si Azmir kena balik.. coz dia nak jmpa bapak dia dtg KL dr Penang... malam plak dia kena gi Istana Budaya coz ada program Laman Santai.. kalo dia join skali kan best ikut aku gi outlet Big Apple, ada gak kawan kann..
aku tak shopping apa2 pun.. tapi nasib la ada gak kwn yg teman aku jalan2 kat OU.. iaitu ex aku - Dinie Q. (couple masa zaman2 sekolah) anyway thanx to Dinie coz teman saya jalan & makan k...

Saturday, July 26, 2008

Azmir Arif at Bank Negara 260708


semalam malam, Azmir Arif ada show kat Bank Negara.. artis yang buat show sekali Farhan AF.. Azmir mcm biasa perform lagu Maafkan Aku ciptaan Aesar Mustafa Gangstarz..
kalau korang nak tgk video Azmir Arif perform semalam.. boleh search nama Azmir Arif kat ;
http://youtube.com/results?search_query=azmir+arif&search_type=&aq=f
Aesar Mustafa pun dah ada official Myspace, so u guys can check out his Myspace at ;
www.myspace.com/aesarmustafa

Thursday, July 24, 2008

Azmir Arif at UKM Bangi 230708



last night Azmir Arif ada road tour Digi kat UKM Bangi sempena D'Campus (DC) anjuran rangkaian telefon Digi.. kitorg sampai sana lebih kurang 7.30pm, nasib baik la tak jem kat dr KL ke Bangi.. sebelum show start kitorg gi makan kat area luar dr kampus UKM..
show start 8.30pm lepas solat Isyak, Azmir nyanyi lagu Maafkan Aku & Che Mek Molek.. yang bestnye lagu Che Mek Molek, semua student punya excited habis.. ada yang ditarik naik atas pentas pastu kena gelek gerudi dgn Azmir.. yang penting adik kecik lagi hebat drpd student2 UKm.. ahaha... apapun korang mmg sporting habis...
kalau u guys nak dengar lagu2 Azmir Arif, anda boleh layari...

www.myspace.com/azmirarif

Monday, July 21, 2008

Digi Road Tour at UIA Gombak


Aesar, me, Azmir, Nazir

me & Dean

last Saturday, Azmir ada perform kat UIA sempena Digi Roadtour.. mmg happening la kat sana, byk student2.. lepas habis show kat UIA, kitorg pun lepak minum2 kat area Tmn Melati dgn Nazir, Aesar, Dean & Aaron.. dah lama x lepak dgn diorg2 ni artis2 popular...

Wednesday, July 16, 2008

Time...

Time...

Now... is the most precious time of all...

Yesterday... is what you learn... what not to repeat and what there to fix...

Tomorrow... is something u unsure... but always try to look thru it...

i live my life for now... and learnt from yesterday since tomorrow is unsure but always be ready for whats coming...

Tuesday, July 15, 2008

Photoshoot at Berita Harian & Metro..




hari ni aku dgn Azmir Arif (my boss) gi photoshoot kat NSTP Bangsar.. seperti biasa aku P.A dia haruslah bawa boss aku gi sana.. sampai2 je sana, kitorg gi melantak kat kantin NSTP tu, aku makan mee goreng & Azmir makan spagheti, gituu... ahaha
sampai2 kat dlm office, kena interview.. pastu start la sesi photoshoot.. mcm2 pose yang Azmir pose, sampai dah x de idea nak pose lagi... abg camera man mmg sporting habis..
Tapi aku punya demam tak baik2 skit, rasa badan lemah je.. maybe hujan je kan, sebab tu tak baik2.. so, jgn lupa beli surat khabar Berita Harian dgn Metro nanti... ok??!!
maklumat lanjut, layari official web Azmir Arif ;
www.myspace.com/azmirarif

p/s : Manager Azmir iaitu Mr Nazir tak dapat hadir kerana beliau kerja..
to abg Nazir, jangan risau Nafisz jaga artis kita baik2...

Saturday, July 12, 2008

lunch at Menara Kuala Lumpur


hari ni aku, Hanif, Arif & Harris makan lunch kat Menara KL.. RM69 sorang... tapi, kitorg dpt free makan situ coz ada kwn kitorg keje kat RTM Usop, bagi la voucher makan free kat situ..
mmg la melambak aku makan tak ingat dunia.. tapi tetap tak gemook2, tak faham ler...
ok la food kat situ, lagi sedap nenek aku masak.. ahaksz.. dah lama x makan masakan nenek aku, teringin nak makan udang masak petai.. ish ish ish, mesti balik umah nenek ni..

Wednesday, July 09, 2008

downtown Cheras


mlm semlm aku lepak dgn Arif, Usop, Harris, Azmir, Nazir & Hanif kat downtown Cheras..
kitorg jalan2 pastu terSTOP kat kedai jual glasses.. hebat sungguh glasses kat sini dowh..
ahaha, sgt besar & 80's sgt.. aku pakai glasses tu rasa mcm zaman2 Agogo la plak.. ahahha...
yang penting muka aku skrg dah tumbuh jerawat dgn agak banyak ok... lihatlah...
sebab tu aku malu nak kuar2 umah.. kalo ekcik tak pe.. ini dah mcm duit 5sen ok... haiyOoo..
mcm mana nak photoshoot ni??!!
hari ni plak aku lepak kat umah Mie je.. tgk citer KungFu Panda.. mmg best citer.. pastu tgk Orang Minyak.. pastu tengok citer Duyong... dlm sehari tgk 3dvd... ahahaha... tak payah nak abes duit gi tgk wayang...
pastu aku gi CC dgn Mie.. nak update Myspace dia... then, gi Mid Valley dgn Abg Harris coz nak jemput si Hanif balik keje kat situ coz dia kena gi outlet kat situ... pastu makan2 kat Pintu Gerbang Kmpg Baru, ada kes gado2 plak... malas nak citer.. ahhaa, padan muka org kedai tu...

Monday, July 07, 2008

Me & Elle


actually muka aku tak make up tebal... dengan kehebatan Photoshop, muka aku jadi mcm tu la.. kat atas ni lepas diedit, tapi kulit aku sebenarnya mcm kat pic kat bwh ni.. JANGAN TERTIPU dowh!! motif aku nak pakai make up tebal2... ahakszz


photo & edit by ; Kabir
model : Nafisz & Elle

http://www.flickr.com/photos/liverache/

Saturday, July 05, 2008

Watergun




pix ni di snap oleh sorang photographer matsalleh.. nama dia OleHellwig..
pix ni utk project dia untuk University dia..
kalo korang nak tgk web dia, u guys can visit at ;

http://www.flickr.com/photos/28207506@N03/

then, korang juga bleh tgk video masa nak shoot pix ni kat ;

http://www.youtube.com/watch?v=0jbhOrs0rmI

aku suka pix ni gila2.. ahaha, nway thanx kat Ole & Syahrin coz pick me as ur model..

The Verzus at Big Apple Mid Valley





beli donut dpt voucher for National Day!!

yang penting Big Apple lagi sedap dr Mcd

hari ni aku lepak dgn bdk2 Verzus kat Mid Valley... si Capek, Ickriz & Ady yg dtg tadi.. then, aku bawak kwn aku skali si Arif Bolos ahahha... yang penting mmg happening gilerxxx tahap dewa19 chill dgn diorg... im glad to be with u guys.. main bowling tak ingat, yang penting aku menang... snap pics dlm toilet gilerxx... wahh, terlebey sudah dowhhh!!

to Ickriz, terima la pemberian hadiah drp aku yang tak seberapa tu... Happy birthday to u & ur dreams come true..
to Capek, sorry aku rosakkan rambut ko yang mahal tu...
to Ady my lil'bro (kononya), ko mmg gempak & bleh jadi model!!! syabas korang semua!!!

Danang kalo datang mesti best kan...??!! Danang, jangan majuk k... kalo ada jodoh kita jmpa k..
btw Capek & Verzus lain.. amek la aku join Verzus gak... sentap la mcm ni...

nanti aku update pix yang best2 lagi k...

p/s ; yang penting ALL BLACK!!!

Friday, July 04, 2008

dating dgn group Verzus kat Mid Valley 3pm 4July


hari ni aku kuar dgn member2 aku kat Mid Valley.. diorg ni group Verzus..
ahaha. tak sabar nak tunggu pkl 3pm nanti.. ahahhaa
pix kat atas ni masa aku kat toilet Hotel XXXXX... (tak bleh bgtau)
petang semlm gio Low Yatt, gi beli Big Aplle.. teringin la plak.. ahaha