Wednesday, July 09, 2008

downtown Cheras


mlm semlm aku lepak dgn Arif, Usop, Harris, Azmir, Nazir & Hanif kat downtown Cheras..
kitorg jalan2 pastu terSTOP kat kedai jual glasses.. hebat sungguh glasses kat sini dowh..
ahaha, sgt besar & 80's sgt.. aku pakai glasses tu rasa mcm zaman2 Agogo la plak.. ahahha...
yang penting muka aku skrg dah tumbuh jerawat dgn agak banyak ok... lihatlah...
sebab tu aku malu nak kuar2 umah.. kalo ekcik tak pe.. ini dah mcm duit 5sen ok... haiyOoo..
mcm mana nak photoshoot ni??!!
hari ni plak aku lepak kat umah Mie je.. tgk citer KungFu Panda.. mmg best citer.. pastu tgk Orang Minyak.. pastu tengok citer Duyong... dlm sehari tgk 3dvd... ahahaha... tak payah nak abes duit gi tgk wayang...
pastu aku gi CC dgn Mie.. nak update Myspace dia... then, gi Mid Valley dgn Abg Harris coz nak jemput si Hanif balik keje kat situ coz dia kena gi outlet kat situ... pastu makan2 kat Pintu Gerbang Kmpg Baru, ada kes gado2 plak... malas nak citer.. ahhaa, padan muka org kedai tu...

1 comment:

chikanoz said...

try dalacin-T. works very well for jerawat. boleh dapat kat gurdian. murah jer. try la.