Saturday, July 12, 2008

lunch at Menara Kuala Lumpur


hari ni aku, Hanif, Arif & Harris makan lunch kat Menara KL.. RM69 sorang... tapi, kitorg dpt free makan situ coz ada kwn kitorg keje kat RTM Usop, bagi la voucher makan free kat situ..
mmg la melambak aku makan tak ingat dunia.. tapi tetap tak gemook2, tak faham ler...
ok la food kat situ, lagi sedap nenek aku masak.. ahaksz.. dah lama x makan masakan nenek aku, teringin nak makan udang masak petai.. ish ish ish, mesti balik umah nenek ni..

1 comment:

truanta said...

time ak puasa2 cam ni bleh post sal makanan...aishhh..cabaran2!!