Tuesday, July 15, 2008

Photoshoot at Berita Harian & Metro..




hari ni aku dgn Azmir Arif (my boss) gi photoshoot kat NSTP Bangsar.. seperti biasa aku P.A dia haruslah bawa boss aku gi sana.. sampai2 je sana, kitorg gi melantak kat kantin NSTP tu, aku makan mee goreng & Azmir makan spagheti, gituu... ahaha
sampai2 kat dlm office, kena interview.. pastu start la sesi photoshoot.. mcm2 pose yang Azmir pose, sampai dah x de idea nak pose lagi... abg camera man mmg sporting habis..
Tapi aku punya demam tak baik2 skit, rasa badan lemah je.. maybe hujan je kan, sebab tu tak baik2.. so, jgn lupa beli surat khabar Berita Harian dgn Metro nanti... ok??!!
maklumat lanjut, layari official web Azmir Arif ;
www.myspace.com/azmirarif

p/s : Manager Azmir iaitu Mr Nazir tak dapat hadir kerana beliau kerja..
to abg Nazir, jangan risau Nafisz jaga artis kita baik2...

No comments: