Thursday, August 07, 2008

aku demam dowh ~



hari ni aku dgn Falliq, Emy, Arif ada shooting kat Istana Budaya utk drama komedi "Janji MeletOop" sempena Hari Raya nanti.. insyaAllah akan ditayangkan di RTM pada Raya ke-2..
agak best la hari ni coz ramai kwn2 aku ada & then aku dah mula rapat dgn pelakon2 lain esp. abg Jaafar Onn.. ahaksz...
smlm shooting kat Menara KL.. sorry la semlm aku tak de masa nak tulis blog ttg shooting semlm.. sebab busy skit malam semlm nak gi OU dgn Hanif, ada probs dgn outlet sana.. aku gi sana dgn Oriza & sorang mamat ni apa ntah nama..
masa aku nak balik shooting hari ni, hujan punya lebat non stop.. so, terpaksa la aku redah hujan tu.. sementara itu, aku dgn Emy hantar Falliq kat area Bndr Tasek Selatan coz dia nak balik ke Shah Alam.. so, kitorg tunjuk jalan yg lurus.. eyh silap, jalan yg benar.. (jgn marah Falliq)
esok plak ada shooting kat Putrajaya.. naik scooter je kitorg gi sana.. merempit beramai2.. ahahaha... demi ingin menyara hidup, kami sanggup ke sana dgn scooter.. ahaksz..
btw, masa tadi aku nak balik tadi, aku redah hujan kan.. aku demam dowh masa balik.. aiyOo.. bulan ni, bulan sakit aku...

1 comment:

aMa-cHan said...

sian,dmm..get more rest even if u're bz wif ur life