Monday, August 25, 2008

ATTN to all Myspace users

hari ni Nafisz dapat satu msg kat Myspace.. adalah la sorang hamba Allah ni dia tak puas hati dgn Nafisz coz Nafisz tak pernah reply msg2 dia sebelum2 ni... ni Nafisz nak bgtau skit, kenapa Nafisz tak reply semua msg2... untuk pengetahuan korang, Nafisz akan reply msg2 yang penting je... maksudnya, msg atau comment yang selain drp yg aku senaraikan ni ;

a. dah makan?
b. dah lama online?
c. online kat mana?
d. study kat mana?
e. nama apa?
f. umur berapa?
g. duduk kat mana?
h. ada GF?
i. tgh buat apa?
j. study kat mana?
k. saya suka tengok awak / awak ni hensem / cute.
l. thanks for the approve
m. tolonglah comment pics saya

Nafisz malas nak balas comment2 seperti kat atas ni.. bukan apa, semua ttg diri Nafisz dah tertulis kat main profile Myspace ; www.myspace.com/nafisz
korang tak baca ke?!?!? ermm.. Nafisz marah sgt kalau org tak baca profile Nafisz, pastu nak marah2 Nafisz kenapa tak reply comment diorg, ada sebab kenapa Nafisz tak reply.
Semua soalan2 korang dah ada jawapannya dalam page Nafisz... remember to.... READ EVERYTHING ABOUT ME BEFORE U MESSAGE or COMMENT ME - ada baca tak tagline tu?!?!

Nafisz dah tulis segalanya ttg diri Nafisz dlm page tu, termasuklah Nafisz stay kat mana, nama penuh, sekolah lama Nafisz, even number ic Nafisz pun aku tulis la... haiyOoo.. PLS OPEN UR BIG EYES, ok?!?!?!

Final reminder, pls msg yang penting je.. kalau nak setakat nak kenal2 mcm tu.. selepas anda add Nafisz, anda semua telah menjadi kawan myspace Nafisz.. dont worry, insyaAllah lepas ni Nafisz akan balas comment/msg korang k...
Lastly, Nafisz nak mintak maaf kalau ada silap salah Nafisz, terkasar bahasa...hopefully korang faham situasi Nafisz.. banyak lagi masalah Nafisz serta kerja yang perlu Nafisz selesaikan.. pening otak Nafisz ni menjalani hari2 Nafisz... erm.. masalah bertimbun!!! =(
I NEED MY QUALITY TIME TO SETTLE OUT MY PROBS DOWHHH!!!

p/s : to all myspace users yang ada message or comment Nafisz.. thanks a lot coz memahami my situation, u know who u are.. take care, chiowss

15 comments:

baby said...

sabar la nafisz....
manusia ni byk kerenah..
so..kne sabar ek...

Nafisz Daniel said...

ermm.. thanx baby kerana memahami

Fharina said...

woooo kwn i tgh mrh la.hehe.
betol2 dorg x sepatutnye ckp cm 2 kn.
x nmpk ke yg u busy.
i ni yg bru rpt ngn u ni pun th yg u ni selalu busy.
n i dun ever mind u x reply commnt i eventhough kite kwn kn.
haish x patut2.
xpe2,sbr je.
=)

Nafisz Daniel said...

Fharina - ahahhaa, thanx babe coz memahami i.. yg i marah ni, diorg tanya silly question tau.. ish3..
wlpn i selalu bz, tapi i ttp masuk blog u, bagi comment semua kan..??!!

-N e Y r A- said...

haha. ye btol. kdg2 da tulis kat profile pon still diorg nk tnya lg pasal kita mcm2. ta pnh baca la tuh. sgt bengang kan??

Fharina said...

huh betol2! =)
kpd anda2 sekalian,nafisz tetap ada masa melyn kwn2 dia tau walaupun amat busy mglhkn PM dia ni.haha.
so bwk bersbr je la yer.=p

eh i dh u add kt ym dh.
kt id i 2 ade nme i sekali.
=)

LoNeRaNgerSpEaK said...

.u dapat email layang mcm tuh ...cian eekkk...

tula...sbb u tuh famous sgt kot...so,rmai nak kenal u ,ape guna kawan kalo tak contact..ye dak??so,bila tak dpat diorunk bengang lorr...uhhu

but hey,...i understand ur KeBZZzzan itu....just b strong eeh...
ni baru sket....kuatkan smgt k..

Nafisz Daniel said...

Neyra - ahaksz, kita dah kenal since Nafisz form4 kan??!! Nafisz pun tak selalu reply ur msg/comment kan?!?!
ermm.. busy laaa... semenjak jadi P.A kepada artis ni..


LoNeRaNgerSpEaK - i have my own reason, why i did not reply all messages / comments!!

LoNeRaNgerSpEaK said...

ok...coppieed that..=)

All the besh on ur life..=)

ape2 pown....semua berlaku ade hikmah nyew..yee dak nafisz..

Cheers mtez!!...

cale1910 said...

:> adatlah. kn nafisz gud lOOking.

babe said...

ya..kandang2 owang2 x faham2 walaupon kita da tertulis kat main profile Myspace..i understand.At first pon i pon hairan juga why ea? nafis never reply ma comment..bt its ok lah i know dia mesti bz nya,i understand ur situation..at least u accept ma frend request at myspace n frindster too..see u guys he still x sombong tau hahaha..aniway thanxs nafisz

Nafisz Daniel said...

LoNeRaNgerSpEaK - thanks yaa

cale1910 - tak de makna nye eyh.. carutla tu eyk?!?! siot jerk

babe - thanx yaa my dear friend =p

Gorgeous Nadya said...

lol..it happens all the time to me..so chill ya...kt x boleh nak puaskn hati semua org kn..btw,,do check out my blog k!!

Mohamad Hafiz bin Mohd Anuar said...

fewwitt!!abang nafisz kot!
saper x nak msg..
diulangi..abg nafisz kot..
saper x nk msg..
ahahhahahaa...ngok lah kau..
kalau aku repot bomba jer..
biar dorg kner simbah ngan air..
ahahahaha..

zainalalieff said...

Haha super pathetic gila orang yang hantar ms message tu -_-