Saturday, August 30, 2008

Hangout dgn 2 org yg sakit mental =D





today aku hangout dgn si Faliq & Diana (GF Faliq) actually first time si Faliq bawa aku jmpa dgn GF nya yg mental.. mmg asyik ketawa tak henti2.. teman diorg shopping, then kitorg makan Baskin Robbins, at last makan Big Apple.. ahaha, abes comot semua org.. ahahaa.. tak bleh blahh..
anyway to ;
Diana, nice to meet u & im glad to be ur friend.. (nanti keluar lagi gelak sampai putus usus perut okies!?!? ahaksz)
Faliq, pandai ko cari bini yg pandai buat lawak.. i hope u guys happy senantiasa sampai ke cucu cicit.. ahaksz.... ErrrkkKKKkKKKK, mati.. ahahaha

HAPPY MERDEKA DAY to all my frens...

7 comments:

mira//naba said...

waaaa..big apple tu..FAV.FAV:)
u mcm kiddo la nafisz..
hah;p

Nad Eusoff said...

tatotnyer nengok gambo dema bertiga nie..
haha
bley jadi maskot big apple pas nih..
bravo2

Ezai said...

Entah macam mana sedapnya donut big apple ni. Asyik nampak orang makan ja dalam blog ni. Jusco Bandar Perda yg baru buka tu ada satu outlet. Masya Allah, ramainya orang beratur sampai tak jadi beli.

-N e Y r A- said...

faveret tuwh..
weyh mental lah korang.

Nafisz Daniel said...

ahahahhahahahahhaha....

@reniev said...

CUTE LAR U ALL SUMER NI...

Bella said...

mental tol korang sme ni. nifasz. u mkn comot gler owh. wahahah :)