Tuesday, August 26, 2008

hangout with Oriza - New friend from Jakarta


today aku hangout dengan kawan baru aku iaitu Oriza G Rama (office mate Hanif)
aku dah janji sama dgn dia nak bawa jalan2 kat Bukit Bintang.. coz today is hari liburnya (cuti)
kitorg lepak2 je kat Pavillion, Sg Wang, Lot 10 and then lepak minum2 kat Starbucks sambil tengok cewek2 lalu lalang.. ahahahaha..
we planned, next week wanna going to KLCC.. hari ni aku jadi photographer sama Oriza.. ahaha, pandai gak dia posing.. next time pula nak gi Jakarta, adalah kawan nak jadi tour guide plak.. ahahhaa.. nway, thanx to Oriza bcoz blanja saya minum di Starbucks... =)

No comments: