Thursday, August 28, 2008

Jalan-jalan cari pasal...

semlm aku gi OU, lepak2 main games kat atas cinema.. main car racing + drum.. ahhaa, mmg best main drum tu, kena ikut bit lagu tu.. lain kali dtg OU, nak main lagi.. ahaksz..
pastu aku rasa nak tgk movie, tapi xtau nak tgk Mummy, Wall E atau Zohan.. tapi menampakkan promosi Zohan ni merata2 kat KL ni, so aku gi la beli ticket citer Zohan.. mmg best giler tahap gaban, asyik gelak je tgk citer ni..
yang tak tahan tu masa si Phantom tanya Mariah Carey "Did u got Myspace & could u add me as ur friend" tak bleh blaaaah kan... ahahahha.. gila.. pastu si Zohan ni gila XXX, sgt giler... so, citer ni 18SGX (seram+ganas+xxx+hamsap) ahaksz.. u should watch this superb movie.. ahaha

IT'S TIME TO CHANGE NEW JEANS + SHOES

8 comments:

fatin pauzi said...

ak da tgk gak zohan..
cite tu mmg lwk gile dowh..
lawak XXX utk mak cik tua yg da pakai tongkat..
xleh blah r...
haha

FaDZiL NoOR said...

ho ho ho...
nk tukar jeans ngan kasut???.
kasut tu mcm ok je....
beli seluar raye sekali ek... jgn lupe... =)

FaDZiL NoOR said...

ho ho ho...
nk tukar jeans ngan kasut???.
kasut tu mcm ok je....
beli seluar raye sekali ek... jgn lupe... =)

Nafisz Daniel said...

my dad told me that my jeans + kasut kena tukar.. ahaha, then i said, tak payah pun x pe..
yang penting i want new phone - Nokia E71.. ahaha

Nafisz Daniel said...

Fatin - citer tu sgt lucah kan.. ahaksz... so, u guys gi tgk k...... nyesal dowh tak tgk

Nad Eusoff said...

zohan mmg best gler..
hey pegi tgk mirrors ngan death race pulak..
bapak best tau....

minggu lepas syek tgk wayang je..
forgetting sarah marshall pun ok, 4bia pun ok..
but i prefer death race sesangat.

teruja giler tgk citer tuh

Nafisz Daniel said...

Nad - thanx ya 4 da info

dyana said...

ahaa..
zohan mmg klaka+lucah+haram..
ntah ape2 ntah..
=D