Sunday, September 07, 2008

aku DEMAM kena hujan laaa!!!

hari ni aku shopping sama my family kat Pavillion, tapi semlm aku keluar gi KL (naik scooter) makan angin coz bosan ddk umah jerk..
then masa nak balik umah tu, hujan punya la bapak lebat.. aku just pakai sweater je & aku ni jenis tak suka tunggu tempat berteduh coz dulu aku pernah kena pow dgn gengster mana ntah.. bongok betul biler teringat masa kena pow tu...
so, aku redah jeeeeeee semlm balik umah, sampai2 umah abes satu badan lenjun, sampai boxer aku basah.. ahahaha.. then, aku menggigil satu badan.. aku ddk dlm selimut je sambil online sampai la petang..
petang plak, kwn aku- Harris call.. dia ajak aku berbuka sama2.. aku ckp la demam, then dia ckp nak temankan aku jmpa doctor.. nasib la ada kwn masa waktu senang susah kann.... =)
nway, aku mmg x de mood hari ni.. coz i miss somebody toooOOoo much!!!!

aku bebuka kat Yo! Sushi, emmm... pada pendapat aku, Sushi King more better than Yo! Sushi..
ahahhaa.. coz tak banyak choice kat Yo! Sushi ni, dia punya sushi mcm tak fresh, harapkan besar jerk.. dah la staff tak friendly langsung...
apapun Sushi King lagi sedap, banyak pilihan & murah!!! ini kali kedua aku berbuka puasa makan sushi.. next week makan Sushi King kat Leisure Mall jerk, kat sana tak ramai org, privacy giler...
btw, aku rindu kat dia.. sehari tak dengar suara dia mcm rasa tak senang duduk rasanya... emm, hopefully dia sayang kat aku & terima aku dgn seadanya!!! =) hmmm...

8 comments:

Nad Eusoff said...

yup..
bukan senang nak dapat kawan susah senang.
u got one, so u must take gud care of him..
hahaks.
itula kawan sejati namenye kan.

nyway get well soon.

Lieyana said...

i nmpk u dgn ur family shopping kt Guess

FaDZiL NoOR said...

x ape beb.... dugaan tu.... he he he.. bnykkan bersabo... lg 1, mkn tu jgn smpai x igt dunia taw...

newey, may have a good weekdays =)

honeydontspeak said...

sayang!wah2..i ingt time nie!u makan sushi!then u call i..tapi i tak berapa nak dgr!erk..sape yg u rindu sgt tue???nak gak i taw!tak nak share dah dgn i?

Fharina said...

yeah i th spe u rindu.
jeng jeng jeng.
ape2 pun i hope so and wish u gdluck!
apa2 roger2 i.
=)

Nafisz Daniel said...

blurp blurp blurp =p

-N e Y r A- said...

nyum nyum..

Ezai said...

I bukan nak takut-takutkan u @ menghalang orang dari menikmati sushi tapi eloklah makan sushi ni "once in a blue moon".

Ada terbaca artikel berkenaan kesan sampingan dari memakan sushi. Just to share with u all.

Tq