Friday, September 12, 2008

New Job ~

hari ni, kena interview dengan Owner Belicious Boutique & Cafe.. nama dia Betty.. mula2 mmg aku mengharap sgt dapat keje ni coz aku nak earn money la beb.. nak raya kowt!!! ahahaha, lagi satu nak cari duit pocket kan..?!?!
mula2 aku citer aku punya pengalaman kerja + apa yg aku boleh buat kat boutique dia.. mmg takooOot dowh mula2... dah la kena interview dgn owner boutique yg HOWT!!!
at last aku dapat gak job ni, as a Personal Assistant kepada owner boutique ni.. alhamdulillah.. anyway thanks to sis Betty.. i hope u can trust me in work!!
so, kalau korang nak datang beli baju datang la ke boutique kami di ;

Belicious Boutique & Cafe
LG03A Jalan PPJU8/3A
Emerald Plaza North Damansara Perdana
Kuala Lumpur.


u guys pun bleh tgk semua collection baju2 untuk lelaki & perempuan di web kami
(under progress)

4 comments:

FaDZiL NoOR said...

congratulation due to the new job.. he he he... soga cepat kaye... bile dh kaye tu, jgn la lupe dunia ek... and jgn lupe kt kitaorang kt sini... ha ha ha.. yang jauh diprantaun....

honeydontspeak said...

u kene beli kan i satu baju kat sane!
=)

mira//naba said...

wah..bagus2..
nanti mesti ramai yg serbu kedai tuh sebab u keje situ..
;)

cale1910 said...

le ar gue pinjm utk fotografi cOver mh, bisa ngak? nway cOngrats B->