Thursday, October 30, 2008

Lovely kakaksz <3

LOVE U ALL MY KAKAKSSZZZ







Friday, October 17, 2008

hanya untuk kau !!


Janganlah meninggalkan orang yang kita 'SAYANG' untuk orang yang kita suka, KERANA orang yang kita 'SUKA' akan pergi meninggalkan kita untuk orang yang dia 'SAYANG'...
Jangan cuba mendapatkan apa yang kita 'SAYANG', tapi... SAYANGILAH dengan apa yang kita ada...
Hidup tak semestinya terlalu SEMPURNA... Tak perlu terlalu KAYA dan tak perlu terlalu TERKENAL... tetapi selagi masih ada TEMAN yang mengingati, ia sudah lebih dari mencukupi...
Persahabatan yang sejati akan membawa kerinduan serta kekal abadi...
Sesungguhnya pesahabatan itu lebih unggul berbanding dari alam percintaan...
Tanpa persahabatan percintaan itu akan berakhir... Tetapi tanpa percintaan, persahabatan itu boleh kekal... oleh itu hargailah nilai kasih sayang dan cinta sejati sebuah kisah persahabatan...

Tuesday, October 14, 2008

Open house bersama Syed Sobrie, Betty, Yusri, Nikki, Vernon & Nubhan




Berhari Raya di Xfresh Fm - Astro

ni aku berangan tgh jadi DJ, ahahaha..
angle pic ni mcm pic seseorg kan masa dia kat Xfresh..

Kami adalah XIP (Xfresh Important Person) Raya..
Zirah, Zareen, Wawan, Nafisz, Sew Yatt and Chai..

Kami bersama Shylla One In A Million..

aku pose kat web cast, mencapap lebih!!

aku ditemubual oleh Burn & Cham

Sunday, October 05, 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri...


pix ni di snap di pagi raya bersama dengan Mama ku yang ku sayangi...
ahaha, almaklumlah.. "anak mak" dikatakan.. mesti la sama colour baju.. actually satu family aku semua colour purple, cuma tak sempat nak bergambar... masing2 kelam kabut pagi raya kan..
so, disini ingin aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfiri, Maaf Zahir & Batin..
kepada sesapa yang ada dapat my sms Raya, hopefully korang save number tu coz aku guna number je skrg, number2 lama dah tak guna.. so, korang bleh delete..
yang tak dapat sms Raya dari aku tu, maknanya aku dah hilang number korang.. Sorry!!!
so, kepada sesapa yang dah tukar number, nak number aku atau dah hilang number aku.. korang bleh send number korang trough - nafiszdaniel@gmail.com

p/s : kalo nak jemput datang ur open house, anda di alu2kan.. bagitau je kat email gue k.. =)