Sunday, October 05, 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri...


pix ni di snap di pagi raya bersama dengan Mama ku yang ku sayangi...
ahaha, almaklumlah.. "anak mak" dikatakan.. mesti la sama colour baju.. actually satu family aku semua colour purple, cuma tak sempat nak bergambar... masing2 kelam kabut pagi raya kan..
so, disini ingin aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfiri, Maaf Zahir & Batin..
kepada sesapa yang ada dapat my sms Raya, hopefully korang save number tu coz aku guna number je skrg, number2 lama dah tak guna.. so, korang bleh delete..
yang tak dapat sms Raya dari aku tu, maknanya aku dah hilang number korang.. Sorry!!!
so, kepada sesapa yang dah tukar number, nak number aku atau dah hilang number aku.. korang bleh send number korang trough - nafiszdaniel@gmail.com

p/s : kalo nak jemput datang ur open house, anda di alu2kan.. bagitau je kat email gue k.. =)


6 comments:

Mimie Aiza said...

yang dlm poket nafisz tu wit raya yea??
bley la share eh..
bley la..

Nad Eusoff said...

best2! kale purple chantek!

Fharina said...

u hilangkn no i nafisz?
how dare u?
mcm ni ke kwn?
tell me tell me!
aaarrggghhh!!
ahahaha..
=p

neway,selamat hari raya.
maaf zair& batin!

muke u ngn mama u sama!
=)

maelbest said...

wah,..siap ade angpau kan??

iSe said...

tgk gmbr rumah dgn kreta memang sah anak org kaya sungai buluh nie... :D

nianeo (: said...
This comment has been removed by the author.